torsdag 8 juli 2010

Familjetripp!






































Ja, efter en rätt intensiv morgon med att få alla ungdomar och lilleman klara( väckning av alla, frukost, hår skulle plattas, tröja bytas, bajsblöja bytas, hundarna kissas, bilen packas......) så kom vi iväg med bilen.
Destination: Visingsö!

Vi hämtade mormor och Nathalie i kinna och sedan for vi till borås för att hämta upp en baddräkt, om ifall att! Det var bara mormor som på slutet av dagen hade behov av ett sådant klädesplagg!
Mormor, Nathalie och Jossan hade åkt iförväg till Ulricehamns camping och dät sammanstrålade vi. Det går utmärkt att inhandla färdkost där!

När man åker på utflykt ska man alltid fika på vägen så efter Jönköping blev det dags så vi skulle hinna innan vi var framme. Vi fickade på en rastplats utefter Vättern och hade en strålande utsikt.

Vi kom efter lite stress med en tidigare färja än den mormor bokat.

Vilken underbar dag vi hade!

Vi gick runt på visingsborg, jag och Jossan tittade in på örtagården (inte att rekomendera, inte välskött alls), sen gick vi upp mot vrigslösa och mormor gick för att hämta bilen. När vi var nästan framme och vi började vänta på henne ringde hon, samtidigt kände jag bilnycklarna i fickan! Då var det tur att vi hade med oss två vältränade ungdomar!

Vi andra passade på att gå in på konsum och köpa dricka, kolla att Emilia inte var hemma och till och med se att det var lekvänligt singel på gången nu för tiden.

När mormor, ungdomar och bil kom lastade vi in oss och "fulkörde" till näs för att titta på ruinen där. Nu började klockar rinna iväg och det var dags för det som Jossan längtat efter hela tiden, rökt röding vid hamnen innan färjan for hemmåt.


Vi stannade till vid Fransons och köpte lite polkagrisar. vi han sedan åka ca fem minuter innan alla andra sov i bilen.


Bad fikan tog vi i Ulricehamn.


Tack mormor och alla mina barn för en fantastisk dag. Nästa år åker jag och mormor igen så får vi se vilka som följer med. Hoppas Jesper kan då!


Kramizzar

2 kommentarer:

Skogsviola sa...

Vilka underbara bilder på er alla och Visingsö, Vätterns pärla! Jag konstaterar att mormor är vackrare än någonsin i sin rosa tröja!
Kram på er allihop!

Långa Skuggan sa...

Tack själv du för en härlig dag. Det får nog bli en tradition!